Home » Pemborong Pakaian Wanita » Pemborong Pakaian Wanita dari China

Pemborong Pakaian Wanita dari China

Sejak akhir-akhir ini ramai menceburi dalam bidang perniagaan cuba mendapatkan pelbagai produk dan barangan dari China terutama pakaian wanita. Bila disebut tentang pakaian, sudah tentu kaum wanita lebih menitikberatkannya. Oleh sebab itu, kaum wanita gemar mencari fesyen terkini pakaian wanita terutama pakaian ke pejabat. Ramai pemborong di Malaysia mendapatkan pakaian wanita di sana kerana harga yang ditawarkan memang menarik dan tawaran harga yang paling murah sekiranya membeli dalam kuantiti yang besar. Banyak juga peniaga sambilan yang memborong pakaian wanita dan menjual secara online. Mereka akan cuba mencari pemborong atau pengedar bagi mendapatkan harga borong mengikut jenis pakaian wanita. Ada juga yang mengimport terus dari China, Korea dan Vietnam. Ada juga yang mendapatkan terus dari kilang. Jika anda seorang pemborong atau pembekal pakaian wanita dari China, bolehlah iklankan perniagaan anda di sini atau silalah kongsikan pengalaman anda di sini.

Jika anda berminat untuk memborong pakaian wanita dengan harga murah, silalah emailkan maklumat anda ke pemborongpakaian@gmail.com atau tinggalkan maklumat anda di sini.

13 Responses for Pemborong Pakaian Wanita dari China

  1. Nina Mohtar says:

    Salam/Hai…

    Saya adalah pemborong untuk baju kanak-kanak direct dari China…dalam tempoh sebulan saya akan membuat shipment dari China ke Malaysia sebanyak 3 kali (awal bulan, pertengahan bulan & hujung bulan)…

    Pada sape2 yang ingin mencuba/berminat untuk mendapatkan pendapatan sampingan melalui jualan online (facebook, mudah.my, blog & etc) @ offline (jual kat ofis, rumah & etc) bole layari blog JOM BORONG (http://www.wholesalebabynkidsclothing.blogspot.com)…*kalau anda rasa susah sgt nak taip link nie, anda bole search kat google “JOM BORONG” & anda just klik je kat result tu nnt k…

    Untuk sebarang pertanyaan, jgn malu2…email je kat nina ye…

    Sekian, terima kasih…

  2. norhairani abdul kadir says:

    sya berminat utk mnjual baju blouse n jubah wanita…. sila bg maklumat pd sya ye tq

  3. kami merupakan pemborong pakaian bayi dan kanakkanak yang berpusat di damansara damai selangor, semua barangan adalah direct dari china, ready stock dan pre order.

  4. nasir says:

    mencari pemborong pakaian secara pukal

    jika ada pemborong reply pada saya
    tq

  5. ska says:

    sy berminat untuk memborong

  6. ivy says:

    Berminat menjadi pemborong

  7. edna says:

    saya berminat. Boleh email kepada saya di crusha16dina@yahoo.com

  8. Nora says:

    saya berminat, boley tak emailkan catalog dan harga kat cyfa_1993@yahoo.com

  9. wani says:

    sy bminat utk borong

  10. nurul says:

    boleh email kn pada sye…. nurul_suhaidah@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>