Home » Pemborong Pakaian Wanita » Pemborong Pakaian Wanita Murah

Pemborong Pakaian Wanita Murah

Ramai peniaga-peniaga diluar sana samada peniaga pasar malam, menjual secara online atau yang mempunyai butik pakaian sendiri mencari Pemborong Pakaian Wanita dengan harga yang Murah. Tidak kiralah samada pemborong tersebut dari KL, dari China, dari Korea, dari Kilang atau dari Penang. Bukan semua pembekal atau pemborong dapat memberikan harga borong yang murah. Ini kerana ia bergantung kepada kuantiti yang ingin dibeli oleh peniaga. Jika makin banyak sudah tentu semakin murah.

Jika anda berminat untuk memborong pakaian wanita dengan harga murah, silalah emailkan maklumat anda ke pemborongpakaian@gmail.com atau tinggalkan maklumat anda di sini.

102 Responses for Pemborong Pakaian Wanita Murah

  1. nabilah ahmad says:

    thnx:)

  2. suraya says:

    saya berminat untuk dapatkan maklumat tentang pemborong pakaian wanita

  3. iza says:

    sy ingin membeli tshirt wanita secara borong asap

    • Yanie says:

      Salam.berminat utk beli borong baju t shirt muslimah,blouse,kain sulam bole PM/email saya utk qoute harga.TQ

    • naim says:

      Membekalkan baju muslimah dengan harga borong :-

      1. 1helai – 100 helai = RM19/helai (semua saiz)
      2. lebih 100helai = RM17/helai (semua saiz)

      Baju muslimah kanak-kanak :-

      1. 1helai – 100helai = RM15/helai
      2. lebih 100helai = RM13

      * semua baju yang telah dibeli boleh ditukar saiz/colour/patern

      Beberapa sample baju boleh lihat di http://dressmuslimah.blogspot.com

      BERMINAT : call/sms 012-6522267

  4. alina says:

    saya berminat hendak jual pakaian dan kasut online yang bersaiz L-xxxL.jika ada yang berkaitan,sila maklumkan pada saya melalui email aslinarazis@yahoo.com

  5. dino says:

    hai..sya berminat untuk membuat perniaagan d pasar mlam dll tmpat..

  6. Feela says:

    Berminat utk membeli secara borong. Tq.

  7. azimah says:

    berminat utk tahu harga borong

  8. ena says:

    minat ……..

  9. siti says:

    sila emailkan details harga n gambar.serius buyer.thks

  10. nurul says:

    berminat nak beli borong..boleh emailkan catalog,harga dan minima berapa kalau nak beli borong…tq

  11. ros says:

    saya berminat untuk membeli dan ingin tahu harga borong dan katalog bg semua jenis pakaian.. thanks

  12. yusra says:

    sy b’minat ntuk bke kdai bju..tlg bg alamat & no fon pemborong…

  13. Ratna says:

    Berminat nak mbuka kdai pkaian,jual shawl,jubah..berminat nak tau arga borong.TQ

  14. nina says:

    sgt bermint..hrp dpt beri ketergn yg lbih detail,,email sy k..=)

  15. dean93 says:

    tlg inbox sy

  16. bibi says:

    email catalog n price kat sye ya..bibifiza28@yahoo.com

  17. nadiah says:

    harap dpt membantu…tq

  18. fauziah says:

    saya berminat nk borong pakaian , bleh emailkan saya apa2 yang bersesuaian ye, urgent

  19. juliana says:

    saya mencari supplier pakaian wanita dan kanak-kanak
    sila bagi maklumat,,saya bermint..

  20. lee says:

    Saya berminat. Sila email details harga & gambar
    thanks

  21. lee says:

    boleh bg lebih info? TQ

  22. ana says:

    ingin meniaga pakaian, mcamana nak dpatkan stok….

  23. Nirhayati Yusoff says:

    berminat, sila hantar maklumat2 tenteng barang2 tersebut!

  24. Norhayati Yusoff says:

    berminat, sila hantar maklumat2 tentang barang2 tersebut!

  25. nurul says:

    sy berminat. Boleh emailkan katalog dan harga borong? Thnks

  26. wanie says:

    saya berminat nak beli barang borong untuk jualan…..

    • roz says:

      assalamualaikum,
      saya merupakan pembekal kain sulam dari bukit tinggi indonesia, menjual secara borong dan juga dropshipping bg yang tiada modal.
      kain sulaman ini sangat halus kerana disulam manual “handmade” 100% tidak menggunakan mesin. hasilnya sangat cantik dan kemas.
      berminat untuk beli borong? sila email sy ke rozgallerya@yahoo.com.
      harga kami sangat berpatutan..

  27. lynn says:

    saya berminta nak memborong dan sy ingin melihat katalog…tq

  28. lyana says:

    sangat berminat..harap beri info lebih detail n katalog

  29. farahida bt saidi says:

    saya memang berminat untuk berniaga baju t-shirt perempuan dan lelaki yang berjenama..saya memerlukan supplier!!

  30. rajipahwan says:

    berminat unt berniaga pakaian …

  31. [-suziey-] says:

    saya berminat utk menjadi pemborong pakaian wanita dan jubah muslimah..harap dpt inbox sebutharga kpd sy..TQ

  32. asiah wahid says:

    saya nk mengetahu lebih lanjut harga borong. saya adalah peniaga pakaian. thks

  33. norkhaizan says:

    saya berminat utk berniaga…boleh tak email quotation harga pada saya?sekian terima kasih

  34. fairuz says:

    saya tengah cr supplier baju.. tinggalkn no.phone,tq.

  35. farah says:

    berminat untuk membeli secara borong… berapa modal n stok aper yg ada??

  36. norhafiza bt mohd puad says:

    salam..tolong email ktlog pakaian pd saya asap ye….tqsm..

  37. nur fatin nadzirah says:

    berminat…..tlg emailkan katalog pakaian pd saya ye..klau blh asap ye.nk bli secara borong..tlg email skali hrga borng..tqvm

  38. yatie_props says:

    Salam.berminat utk beli borong baju t shirt muslimah,blouse,long dress boleh email saya utk qoute harga.TQ

  39. azie says:

    saya berminat berniaga dan sedang mencari harga yang berpatutan dan murah…sila emailkan kepada saya harga borong serta gambar sekali..harap dapat berkejasama dengan anda..terima kasih

  40. alai says:

    email saya juge tq

  41. aida says:

    salam, sy berminat nak mengetahui lbh lanjut borong baju murah n jg kasut dari china yg murah2. tq

  42. aida says:

    jika saudara maklumat pasal kasut murah blh email pd sy. tq

  43. MARISSA says:

    SAYA berminat, sila e-mail saya ye. saya nak jual pakaian wanita

  44. haryati says:

    sy berminat, pls email katalog n price ya…tq
    yati_4281@yahoo.com

  45. Eyra says:

    Salam,saya berminat nak tahu harga dan design2 baju yang ada..Kindly email harga dan gambar baju2 kepada sya..Thanks ! :)

  46. norhairani abdul kadir says:

    saya teringin menjual pkaian wanita spt jubah… blouse dll… email saya… gmbr n harga ye tq

  47. kharulnisa binti Alwi says:

    hii..sya nak tengok album dan harga setiap brg boleh?tq…

  48. watie says:

    saya berminta nak memborong dan sy ingin melihat katalog…tq..bunga_rosalinda85@yahoo.com

  49. azie says:

    Saya ingin membeli pakaian wanita secara borong..mohon emel kan kepada saya maklumat secara detail harga dan katalog SEGERA. TQ..

  50. wanie says:

    saya berminat memborong baju wanita termasuk baju kurung, blouse, n jubah…bagaimana??email saya :o neney_tet@yahoo.com

  51. azni says:

    Saya ingin mendapatkan pakaian wanita secara borong… Tolong e-mail TQVM

  52. zana says:

    saya berminat…tlg email katalog dan pricelist…. thnks

  53. Arzwa Apandi says:

    Saya sangat berminat utk membeli secara borong. Pls email list of items sekali dgn price list ya. Tq..

  54. azura says:

    saya berminat hendak jual pakaian dan kasut online yang bersaiz L-xxxL.jika ada yang berkaitan,sila maklumkan pada saya melalui email azuraisa60@gmail.com

  55. lin says:

    Saya berminat untuk membeli pakaian wanita yang terdiri dari blouse, skirt, dan juga blouse labuh..Boleh tak berikan saya segala maklumat berkenaan tersebut. Tolong emailkan kepada saya senarai2 pakaian dan harga di email saya dan harap dapat maklumat tersebut segera. terima kasih

  56. noralina says:

    salam…boleh email saya katalog/price list..noralina59200@live.com

  57. ayu says:

    saya berminat berniaga dan sedang mencari harga yang berpatutan dan murah…sila emailkan kepada saya harga borong serta gambar sekali..harap dapat berkejasama dengan anda..terima kasih saya berminat utk menjadi pemborong pakaian wanita dan jubah muslimah. saya berminat memborong baju wanita termasuk baju kurung, blouse, n jubah…Gie_MA@yahoo.com

  58. qurain says:

    sya bminat nak mgetahui produk2 ne lbih lnjut..blh bg katalog dn harga..

  59. Qurain says:

    saya brminat …tlg email kn katalog n pricelist…apa sja barang..pakaian,kasut dna brg ksihatan…

  60. Qhasyeh says:

    sy bminat tuk mborong pkaian wanita sila email kn katalog n harga..tq

  61. acap says:

    saya berminat memborong baju wanita termasuk baju kurung, blouse, n jubah.. tlg email katalog dan pricelist…. thnks ^_^ abun_0509@yahoo.com

  62. shery says:

    saya berminat untuk membeli pakaian wanita murah secara borong. email kan saya sebut harga dan jenis-jenis pakaian

  63. norkhaizan says:

    berminat…tolong email ke : zan_norkhaizan@yahoo.com…thanks

  64. henny says:

    saya sgt berminat…tolong emailkan detail ke hennyazlina@gmail.com

  65. Nadia Aziz says:

    saya berminat,tlg email katalog dan pricelist…TYSM =)

  66. nani says:

    saya berminat…tolong emailkan ye..

  67. lynn says:

    saya berminat untuk membeli pakaian wanita murah secara borong. email kan saya sebut harga dan jenis-jenis pakaian

  68. nita says:

    berminat nak tau harga borong pakaian wanita..n design2 terkini..

  69. aliesya says:

    sila email kan sy katalog dan harga borong untuk pakaian wanita ke aliesya_raihana89@yahoo.com..

  70. hamidah bujang says:

    saya berminat memborong berbagai pakaian sila emilkan kepada saya

  71. nur says:

    sila email kan sy katalog dan harga borong untuk pakaian wanita n design terkini..tq

  72. nora says:

    sy berminat utk membeli secara borong pakaian wanita spt jubah, blaus, baju kurung dll. sila emailkan maklumat lanjut kepada sy. tq.

  73. azizah says:

    sy berminat.
    boleh email katalog n harga borong untuk pakaian muslimah?
    tq.

  74. Azeri Atan says:

    Boleh e-mailkan ke saya catalog harga baju borong tersebut

  75. nita_violet1008 says:

    Saya ingin membeli pakaian wanita secara borong..mohon emel kan kepada saya maklumtnya.

  76. ima says:

    email me the quotation for wholeslaes..tq

  77. azalia says:

    sila email sebutharga borong utk pelbagai jenis pakaian wanita & lelaki berserta gambar. tk

  78. dasz says:

    salam…sy berminat..bole htrkan katalog dan sebutharga brg y dijual…minima bape..

  79. dasz says:

    salam…sy berminat..bole htrkan katalog dan sebutharga brg y dijual…minima bape..

  80. amran says:

    tolong beri kn alamat .atau maklumat untuk dihubungi.saya berminat dan sedang mencari.terimakasih

  81. NISYA says:

    saya berminat nak berniaga…
    sila email sy catalog n harga…

  82. fadzura says:

    tlg email kan katalog utk pakaian wanita dan klu blh bg alamat sekali,klu blh sy nk walk in jer.

  83. mamamyaeva says:

    sy berminat membeli borong pakaian wanita..email kan sy catalog dgn hrga borong..tqs
    aniradzz@yahoo.om

  84. Safia says:

    Email saya katalog….tq
    safiagee89@yahoo.com

  85. wini roszila says:

    saya berminat hendak berniaga jualan tshirt simple wanita…boleh emailkan saya cateloq untuk saya pilih dan beli

  86. siti says:

    sila email kan sy katalog dan harga borong untuk pakaian wanita n design terkini…. thanks

  87. fauziah says:

    saya berminat blh emailkn samsudin_fauziah@yahoo.com

  88. syida says:

    hai sy berminat nak tahu ttg pakaian wanita. tlg pm saya quatation n senarai harga. tq.

  89. sya says:

    saya berminat.. minta tlg email kan sy katalog dan harga borong… design yg terkini.. thanks.. =)

  90. Syaffeq says:

    sila emelkan saya katalog serta harga borong utk pakaian wanita Korea dan lain2
    gon.ragrox@gmail.com

  91. quinny says:

    Nak tahu detail membeli borong pakaian wanita.. tq

  92. ain ramlee says:

    sy bmnat untk mbeli scra brg,,tlg hbgi sy asap,,

  93. cik liza says:

    sila email kan sy katalog dan harga borong untuk pakaian wanita n design terkini…. thanks

  94. ain says:

    Boleh emel katelog dan harga.. tk.

  95. ain says:

    Boleh emel katalog dan harga ke nururuain87@yahoo.com

  96. liezabaha says:

    sy nk tau harga secara borong sbb nk bukak butik pakaian la…

  97. rizal says:

    saya berminat…boleh email katalog dan harga ke rizalibrahim69@yahoo.com.my

  98. zura says:

    saya berminat nk tahu belian borong bju kurung n blouse secara borong..l email saya zura4211@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>